Schakel ons in voor CV installatie

Zitten er in uw woning nog ouderwetse gaskachels? Of bouwt u een nieuwe woning en moet er nog verwarming worden aangelegd? Bij DA.Installatietechniek werken vakmannen die jarenlange ervaring hebben met het installeren van CV installaties. Een CV installateur van ons levert u kwaliteit en service. Wij zijn pas klaar met onze werkzaamheden als u uw woning goed kunt verwarmen en er weer warm water uit alle kranen komt. Werkt uw huidige CV niet naar behoren? Of wilt u zuiniger gaan verwarmen? Ook voor het vervangen van uw huidige ketel door een nieuwer, energiezuiniger exemplaar bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. In

Welke CV ketel is geschikt?

Een belangrijke keuze bij de aanschaf van een complete CV installatie is het kiezen van een geschikte CV ketel. Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel? Tegenwoordig is dit in vrijwel alle gevallen een HR ketel. Onze monteurs helpen u graag met het kiezen van de juiste CV installatie. Wij geven u aan de hand van uw woning, wensen en budget graag een passend advies. Er is meer mogelijk dan u denkt! DA.Installatietechniek maakt hiervoor gebruik van de volgende stappen:

  • Berekenen van de capaciteit die u nodig heeft voor een goed verwarmde woning
  • Nagaan of u alleen warm water wilt of alleen verwarming
  • In kaart brengen van het verbruik van warm water van u en uw huisgenoten
  • Berekenen van het warmte comfort van uw installatie
  • Bepalen welk CW label bij uw situatie past

Heeft u eenmaal bepaald welke ketel voor u de juiste is? Dan zorgen wij vanzelfsprekend voor vakkundige montage. Onze vakmannen hebben stuk voor stuk veel ervaring met CV installatie en stellen alle onderdelen van uw verwarmingssysteem dusdanig af, dat u zo zuinig mogelijk stookt en dus bespaart op uw energiekosten. Wilt u ons inschakelen voor de installatie van uw CV? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.