CV storing in Den Haag? DA.Installatietechniek helpt!

Een CV storing komt nooit gelegen. Wanneer er ineens geen warm water meer uit de kraan komt en uw verwarming niet meer warm wordt, dan wilt u het liefst zo snel mogelijk van de problemen af zijn. Bij DA.Installatietechniek helpen we u hier graag bij. Ons team van ervaren CV experts staat elke dag voor u klaar en helpt u snel en vakkundig aan een warm huis en warm water.

24-uurs service

Ontstaat de storing op zondagmiddag? Of ontdekt u het probleem laat in de avond of zelfs ’s nachts? Dan is dat geen enkel probleem. We snappen dat storingen zich niet laten leiden door kantooruren en staan ook in het weekend en in de avond paraat om u van dienst te zijn. 24-uurs service in de hele regio, dat is waar wij voor staan.

100% oplossingsgarantie

Onze monteurs gaan niet naar huis voordat uw CV ketel weer naar behoren werkt. Het maakt hierbij niet uit welk merk of type ketel u heeft. We garanderen u een oplossing en dus hoeft u nooit lang in de kou te zitten.

Functioneert uw CV ketel niet meer door een storing? Neem dan contact met ons op. We staan zo snel mogelijk bij u voor de deur.