CV ketel onderhoud in Den Haag

Wilt u CV problemen voorkomen? Kies dan voor CV ketel onderhoud. In Den Haag en omgeving schakelt u DA.Installatietechniek in voor al uw CV onderhoud. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt de ketel geïnspecteerd, de brander schoongemaakt en daarnaast worden de regel- en beveiligingsapparatuur afgesteld. Komen we een klein defect tegen? Dan repareren wij dit direct voor u. Bij grotere defecten aan uw CV ketel stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op voor herstel van uw centrale verwarming. Het beste is om vlak voor het stookseizoen een controle uit te laten voeren, zodat u in de winter zeker bent van een goed werkende CV. Heeft u geen zin of tijd om elk jaar weer te bellen voor onderhoud? Of bent u bang dat u dit vergeet? Sluit dan nu een onderhoudsabonnement af. In de regio Den Haag komen wij graag periodiek bij u langs om uw CV te onderhouden.

CV ketel vervangen

Wij zijn u niet alleen van dienst op het gebied van CV onderhoud. Als wij er tijdens het onderhouden van uw installatie achter komen dat u toe bent aan een nieuwe centrale verwarming, kunnen wij dit uiteraard voor u realiseren. Voor een CV monteur in Den Haag zit u goed bij DA.Installatietechniek. Door onze benodigde kennis en jarenlange ervaring weten wij raad met elke situatie. U kunt ons in Den Haag of omgeving van Den Haag onder andere inschakelen voor:

  • Advies
  • Levering
  • Montage en installatie
  • Reparatie
  • Onderhoud

Werkt uw ketel niet meer ? In Den Haag en in de omgeving van Den Haag kunt u 24 uur per dag op onze vakmannen rekenen, 365 dagen per jaar. Dus wacht niet te lang als uw ketel gekke geluiden maakt, er geen warm water meer uit de kraan komt of uw woning niet meer warm wordt: wij laten u niet in de kou zitten! Wilt u meer weten over onze diensten? Of direct een vakman inschakelen voor CV onderhoud, reparatie of montage? We zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op!